Van Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda konforu ve düzeni artırmak amacıyla otobüs duraklarında kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı.
Van Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinin daha güvenli ve verimli hale gelmesi için harekete geçen Ulaşım Dairesi Başkanlığı, özellikle halk otobüsleri ve dolmuşların kullandığı durak alanlarında boyama ve düzenleme çalışmaları yürütüyor. Maraş Caddesi’nde başlatılan uygulama, kent genelindeki ana arterlerde de hayata geçirilecek. Durak cepleri, yol kenarındaki indirme-bindirme alanları, modern ve dikkat çekici bir şekilde boyanarak hem görsel bir yenilik sağlanıyor hem de sürücüler için farkındalık oluşturuluyor. Trafik ve Ulaşım Teknolojileri Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalarla trafik güvenliği ve akışının sürekliliğini sağlamayı hedefliyor. Yetkililer, sürücülere uyarıda bulunarak, duraklara araç park edilmemesi gerektiğini vurguladı. Duraklara park eden araç sahiplerine ise trafik ihlali kapsamında cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
GENEL
30 Nisan 2026GENEL
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026SPOR
30 Nisan 2026
1
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Kamuda Bayram Tatili 9 Gün Oldu
65107 kez okundu
2
En düşük emeklilik aylığı 14 bin 469 lira oldu
47760 kez okundu
3
Van’ın Başkale ilçesinde kaçak eşya ve gıda maddesi ele geçirildi
44847 kez okundu
4
Van’da 113 İşçi Alımı: Kura Tarihi Belli Oldu!
27418 kez okundu
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’yi test etti
27311 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.